• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Trouwfeest Pellenberg

Trouwfeest Pellenberg

Het Posthof, een gedroomde locatie voor trouwfeesten bij Pellenberg.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Pellenberg in een aangename landelijke locatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol ingericht voor diverse evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Pellenberg en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes afgewerkte trouwfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Pellenberg is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.