• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Oplinter

Trouwfeest Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor trouwfeesten bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een aangename prachtplek voor een trouwfeest bij Oplinter? Wilt u een trouwfeest organiseren op een aangename landelijke plek? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Oplinter zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Oplinter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra cachet geven. Het is een van de mooiste plekjes bij Oplinter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Oplinter is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.