• Uniek Trouwfeest bij Neerwinden
  • Uniek Trouwfeest bij Neerwinden
  • Uniek Trouwfeest bij Neerwinden

Trouwfeest Neerwinden

Trouwfeest Neerwinden

Het Posthof, een ideale locatie voor trouwfeesten bij Neerwinden.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Neerwinden in een bekoorlijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een trouwfeest.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor uiteenlopende evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Neerwinden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met het bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Neerwinden is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.