• Mooi Trouwfeest nabij Lubbeek
  • Mooi Trouwfeest nabij Lubbeek
  • Mooi Trouwfeest nabij Lubbeek

Trouwfeest Lubbeek

Trouwfeest Lubbeek

Het Posthof, een gedroomde locatie voor trouwfeesten bij Lubbeek.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtplek voor een trouwfeest bij Lubbeek? Wil u een trouwfeest organiseren op een prachtige landelijke plek? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een trouwfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Lubbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Lubbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte trouwfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met hun bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.