• Mooi Trouwfeest nabij Lovenjoel
  • Mooi Trouwfeest nabij Lovenjoel
  • Mooi Trouwfeest nabij Lovenjoel

Trouwfeest Lovenjoel

Trouwfeest Lovenjoel

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor trouwfeesten bij Lovenjoel.

Bent u op zoek naar een mooie plek voor een trouwfeest bij Lovenjoel? Wil u een trouwfeest organiseren op een mooie landelijke droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Lovenjoel en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Lovenjoel is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.