• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Trouwfeest Linde

Trouwfeest Linde

Het Posthof, een toplocatie voor trouwfeesten bij Linde.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een trouwfeest bij Linde? Wilt u een trouwfeest organiseren op een wondermooie landelijke locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linde zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Linde en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes nabij Linde. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte trouwfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.