• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Trouwfeest Leuven

Trouwfeest Leuven

Het Posthof, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Leuven.

Op zoek naar een trouwfeest in een aangename landelijke locatie bij Leuven? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Leuven zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Leuven en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes bij Leuven. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Leuven is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.