• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Landen

Trouwfeest Landen

Het Posthof, een ideale locatie voor trouwfeesten bij Landen.

Bent u op zoek naar een aangename prachtlocatie voor een trouwfeest bij Landen? Wil u een trouwfeest organiseren op een prachtige idyllische droomplek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Landen zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw trouwfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra bieden. Het is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte trouwfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Landen is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.