• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Trouwfeest Kortenbos

Trouwfeest Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Kortenbos.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtsetting voor een trouwfeest bij Kortenbos? Wilt u een trouwfeest organiseren op een prachtige landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Kortenbos en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Kortenbos. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte trouwfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.