• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Trouwfeest Kortenaken

Trouwfeest Kortenaken

Het Posthof, een droomlocatie voor trouwfeesten bij Kortenaken.

Bent u op zoek naar een oogverblindende setting voor een trouwfeest bij Kortenaken? Wil u een trouwfeest organiseren op een fraaie landelijke prachtlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Kortenaken en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals trouwfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kortenaken is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.