• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Trouwfeest Korbeek-Lo

Trouwfeest Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor trouwfeesten bij Korbeek-Lo.

Bent u op zoek naar een aangename prachtplek voor een trouwfeest bij Korbeek-Lo? Wilt u een trouwfeest organiseren op een oogverblindende idyllische plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest net dat beetje extra bieden. Het is een van de mooiste plaatjes nabij Korbeek-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde trouwfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals trouwfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.