• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Kessel-Lo

Trouwfeest Kessel-Lo

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor trouwfeesten bij Kessel-Lo.

Bent u op zoek naar een aangename droomplek voor een trouwfeest bij Kessel-Lo? Wil u een trouwfeest organiseren op een fraaie idyllische prachtlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kessel-Lo zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte trouwfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.