• Prachtig Trouwfeest bij Kersbeek
  • Prachtig Trouwfeest bij Kersbeek
  • Prachtig Trouwfeest bij Kersbeek

Trouwfeest Kersbeek

Trouwfeest Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Kersbeek.

Op zoek naar een trouwfeest in een aangename idyllische setting bij Kersbeek? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kersbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw trouwfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Kersbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Kersbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte trouwfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals trouwfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kersbeek is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.