• Uniek Trouwfeest bij Kampenhout
  • Uniek Trouwfeest bij Kampenhout
  • Uniek Trouwfeest bij Kampenhout

Trouwfeest Kampenhout

Trouwfeest Kampenhout

Het Posthof, een prachtplek voor trouwfeesten bij Kampenhout.

Op zoek naar een trouwfeest in een geweldige landelijke setting bij Kampenhout? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Kampenhout en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Kampenhout. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde trouwfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.