• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Herent

Trouwfeest Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor trouwfeesten bij Herent.

Zoekt u een plaats voor een trouwfeest bij Herent in een chique landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Herent zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Herent en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw trouwfeest net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de fraaiste plekjes bij Herent. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde trouwfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Herent is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.