• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Trouwfeest Hakendover

Trouwfeest Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor trouwfeesten bij Hakendover.

Zoekt u een plaats voor een trouwfeest bij Hakendover in een fijne idyllische droomlocatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hakendover zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Hakendover en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Hakendover. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde trouwfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Hakendover is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.