• Mooi Trouwfeest bij Haacht
  • Mooi Trouwfeest bij Haacht
  • Mooi Trouwfeest bij Haacht

Trouwfeest Haacht

Trouwfeest Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor trouwfeesten bij Haacht.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Haacht in een geweldige idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een trouwfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Haacht zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Haacht en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plekjes nabij Haacht. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Haacht is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.