• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Glabbeek

Trouwfeest Glabbeek

Het Posthof, een prachtplek voor trouwfeesten bij Glabbeek.

Bent u op zoek naar een wondermooie locatie voor een trouwfeest bij Glabbeek? Wil u een trouwfeest organiseren op een aangename landelijke plek? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw trouwfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Glabbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde trouwfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals trouwfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Glabbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.