• Prachtig Trouwfeest nabij Gingelom
  • Prachtig Trouwfeest nabij Gingelom
  • Prachtig Trouwfeest nabij Gingelom

Trouwfeest Gingelom

Trouwfeest Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor trouwfeesten bij Gingelom.

Op zoek naar een trouwfeest in een geweldige idyllische locatie bij Gingelom? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Gingelom zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes nabij Gingelom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met het bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Gingelom is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.