• Uniek Trouwfeest nabij Budingen
  • Uniek Trouwfeest nabij Budingen
  • Uniek Trouwfeest nabij Budingen

Trouwfeest Budingen

Trouwfeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor trouwfeesten bij Budingen.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtsetting voor een trouwfeest bij Budingen? Wil u een trouwfeest organiseren op een mooie idyllische droomplek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse events (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Budingen en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Budingen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte trouwfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.