• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Trouwfeest Boutersem

Trouwfeest Boutersem

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor trouwfeesten bij Boutersem.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een trouwfeest bij Boutersem? Wil u een trouwfeest organiseren op een bekoorlijke landelijke plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Boutersem zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw trouwfeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Boutersem. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Boutersem is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.