• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Borlo

Trouwfeest Borlo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor trouwfeesten bij Borlo.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Borlo in een fraaie idyllische locatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Borlo zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de mooiste plaatjes bij Borlo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.