• Uniek Trouwfeest bij Blanden
  • Uniek Trouwfeest bij Blanden
  • Uniek Trouwfeest bij Blanden

Trouwfeest Blanden

Trouwfeest Blanden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor trouwfeesten bij Blanden.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtlocatie voor een trouwfeest bij Blanden? Wilt u een trouwfeest organiseren op een mooie idyllische droomplek? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Blanden zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Blanden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra bieden. Het is één van de mooiste plaatjes bij Blanden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte trouwfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Blanden is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.