• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Trouwfeest Binkom

Trouwfeest Binkom

Het Posthof, een prachtlocatie voor trouwfeesten bij Binkom.

Bent u op zoek naar een mooie prachtsetting voor een trouwfeest bij Binkom? Wilt u een trouwfeest organiseren op een oogverblindende landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Binkom zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw trouwfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra geven. Ons domein is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes afgewerkte trouwfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Binkom is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.