• Uniek Trouwfeest nabij Bierbeek
  • Uniek Trouwfeest nabij Bierbeek
  • Uniek Trouwfeest nabij Bierbeek

Trouwfeest Bierbeek

Trouwfeest Bierbeek

Het Posthof, een ideale locatie voor trouwfeesten bij Bierbeek.

Op zoek naar een trouwfeest in een oogverblindende landelijke setting bij Bierbeek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Bierbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Bierbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes bij Bierbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Bierbeek is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.