• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Bekkevoort

Trouwfeest Bekkevoort

Het Posthof, een gedroomde plek voor trouwfeesten bij Bekkevoort.

Op zoek naar een trouwfeest in een mooie idyllische setting bij Bekkevoort? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Bekkevoort zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Bekkevoort. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Bekkevoort is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.