• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Receptie Zoutleeuw

Receptie Zoutleeuw

Het Posthof, een prachtplek voor recepties bij Zoutleeuw.

Zoekt u een plek voor een receptie bij Zoutleeuw in een mooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw receptie. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Zoutleeuw en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw receptie nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Zoutleeuw. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte recepties met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.