• Uniek Receptie nabij Winksele
  • Uniek Receptie nabij Winksele
  • Uniek Receptie nabij Winksele

Receptie Winksele

Receptie Winksele

Het Posthof, een prachtlocatie voor recepties bij Winksele.

Op zoek naar een receptie in een lieflijke idyllische locatie bij Winksele? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Winksele zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw receptie. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse events (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Winksele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw receptie nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Winksele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een receptie een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde recepties in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Winksele is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.