• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Wilsele

Receptie Wilsele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor recepties bij Wilsele.

Op zoek naar een receptie in een aantrekkelijke landelijke locatie bij Wilsele? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Wilsele zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw receptie. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle events (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes bij Wilsele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals recepties tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.