• Fantastisch Receptie bij Wever
  • Fantastisch Receptie bij Wever
  • Fantastisch Receptie bij Wever

Receptie Wever

Receptie Wever

Het Posthof, een droomlocatie voor recepties bij Wever.

Op zoek naar een receptie in een oogverblindende idyllische setting bij Wever? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Wever zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw receptie. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Wever en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw receptie net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Wever. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte recepties met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals recepties tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wever is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.