• Prachtig Receptie nabij Wange
  • Prachtig Receptie nabij Wange
  • Prachtig Receptie nabij Wange

Receptie Wange

Receptie Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor recepties bij Wange.

Zoekt u een plek voor een receptie bij Wange in een bekoorlijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wange zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw receptie. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Wange en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes bij Wange. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals recepties tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wange is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.