• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Receptie Vlaams-Brabant

Receptie Vlaams-Brabant

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Vlaams-Brabant.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke setting voor een receptie bij Vlaams-Brabant? Wilt u een receptie organiseren op een lieflijke landelijke droomlocatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Vlaams-Brabant zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw receptie. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol ingericht voor alle events (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes bij Vlaams-Brabant. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals recepties tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.