• Fantastisch Receptie bij Velm
  • Fantastisch Receptie bij Velm
  • Fantastisch Receptie bij Velm

Receptie Velm

Receptie Velm

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Velm.

Bent u op zoek naar een mooie plek voor een receptie bij Velm? Wilt u een receptie organiseren op een geweldige landelijke droomplek? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Velm zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw receptie. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Velm en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw receptie net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Velm. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals recepties tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Velm is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.