• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Sint-Truiden

Receptie Sint-Truiden

Het Posthof, een prachtplek voor recepties bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een fijne droomplek voor een receptie bij Sint-Truiden? Wilt u een receptie organiseren op een geweldige idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw receptie. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle events (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Sint-Truiden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw receptie net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Sint-Truiden is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.