• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Receptie Rotselaar

Receptie Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Rotselaar.

Bent u op zoek naar een geweldige droomplek voor een receptie bij Rotselaar? Wilt u een receptie organiseren op een aangename landelijke plek? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een receptie.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw receptie. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Rotselaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes bij Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.