• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Pellenberg

Receptie Pellenberg

Het Posthof, een perfecte locatie voor recepties bij Pellenberg.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Pellenberg in een wondermooie idyllische droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw receptie. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Pellenberg en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Pellenberg. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Pellenberg is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.