• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Receptie Oplinter

Receptie Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor recepties bij Oplinter.

Op zoek naar een receptie in een geweldige landelijke locatie bij Oplinter? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Oplinter zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw receptie. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten feesten (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Oplinter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie nog net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Oplinter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Oplinter is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.