• Mooi Receptie bij Neerwinden
  • Mooi Receptie bij Neerwinden
  • Mooi Receptie bij Neerwinden

Receptie Neerwinden

Receptie Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Neerwinden.

Op zoek naar een receptie in een prachtige idyllische locatie bij Neerwinden? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw receptie. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Neerwinden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie nog net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes bij Neerwinden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Neerwinden is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.