• Leuk Receptie bij Lubbeek
  • Leuk Receptie bij Lubbeek
  • Leuk Receptie bij Lubbeek

Receptie Lubbeek

Receptie Lubbeek

Het Posthof, een perfecte locatie voor recepties bij Lubbeek.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Lubbeek in een wondermooie idyllische locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw receptie. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Lubbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra bieden. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de buurt van Lubbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals recepties tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Lubbeek is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.