• Uniek Receptie bij Lovenjoel
  • Uniek Receptie bij Lovenjoel
  • Uniek Receptie bij Lovenjoel

Receptie Lovenjoel

Receptie Lovenjoel

Het Posthof, een gedroomde locatie voor recepties bij Lovenjoel.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Lovenjoel in een fraaie landelijke droomlocatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw receptie. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feesten (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De gezellige zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw receptie net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de mooiste plaatjes nabij Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw receptie!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte recepties in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals recepties tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Lovenjoel is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.