• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Receptie Linter

Receptie Linter

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor recepties bij Linter.

Op zoek naar een receptie in een aantrekkelijke idyllische setting bij Linter? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een receptie.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Linter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw receptie. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste recepties en andere feesten in Linter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie net dat beetje extra cachet bieden. Het is één van de mooiste plekjes bij Linter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals recepties tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Linter is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.