• Leuk Receptie bij Linde
  • Leuk Receptie bij Linde
  • Leuk Receptie bij Linde

Receptie Linde

Receptie Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor recepties bij Linde.

Bent u op zoek naar een geweldige plek voor een receptie bij Linde? Wil u een receptie organiseren op een fijne landelijke droomplek? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een receptie.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Linde zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw receptie. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende evenementen (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Linde en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes bij Linde. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde recepties met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.