• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Receptie Leuven

Receptie Leuven

Het Posthof, een perfecte locatie voor recepties bij Leuven.

Bent u op zoek naar een fijne locatie voor een receptie bij Leuven? Wilt u een receptie organiseren op een wondermooie landelijke locatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Leuven zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw receptie. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende evenementen (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Leuven en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw receptie net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Leuven. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een receptie een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde recepties met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met het professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals recepties tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Leuven is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.