• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Receptie Landen

Receptie Landen

Het Posthof, een perfecte locatie voor recepties bij Landen.

Op zoek naar een receptie in een fraaie idyllische locatie bij Landen? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Landen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw receptie. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol ingericht voor diverse feesten (recepties,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Landen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Landen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Landen is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.