• Uniek Receptie nabij Kortenaken
  • Uniek Receptie nabij Kortenaken
  • Uniek Receptie nabij Kortenaken

Receptie Kortenaken

Receptie Kortenaken

Het Posthof, een droomlocatie voor recepties bij Kortenaken.

Op zoek naar een receptie in een aangename landelijke locatie bij Kortenaken? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw receptie. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw receptie net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes bij Kortenaken. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde recepties in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kortenaken is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.