• Uniek Receptie nabij Korbeek-Lo
  • Uniek Receptie nabij Korbeek-Lo
  • Uniek Receptie nabij Korbeek-Lo

Receptie Korbeek-Lo

Receptie Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor recepties bij Korbeek-Lo.

Op zoek naar een receptie in een oogverblindende landelijke setting bij Korbeek-Lo? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw receptie. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw receptie net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes nabij Korbeek-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een receptie een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals recepties tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.