• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Receptie Kessel-Lo

Receptie Kessel-Lo

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor recepties bij Kessel-Lo.

Zoekt u een plaats voor een receptie bij Kessel-Lo in een mooie landelijke droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw receptie. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten evenementen (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Kessel-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw receptie nog net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte recepties met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals recepties tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Kessel-Lo is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.