• Mooi Receptie nabij Kersbeek
  • Mooi Receptie nabij Kersbeek
  • Mooi Receptie nabij Kersbeek

Receptie Kersbeek

Receptie Kersbeek

Het Posthof, een toplocatie voor recepties bij Kersbeek.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een receptie bij Kersbeek? Wil u een receptie organiseren op een geweldige landelijke plek? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle recepties het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Kersbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw receptie. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste recepties en andere feesten in Kersbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw receptie net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Kersbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte recepties met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals recepties tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.