• Mooi Receptie nabij Kampenhout
  • Mooi Receptie nabij Kampenhout
  • Mooi Receptie nabij Kampenhout

Receptie Kampenhout

Receptie Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor recepties bij Kampenhout.

Zoekt u een plek voor een receptie bij Kampenhout in een bekoorlijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een receptie.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw receptie. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste recepties en andere feesten in Kampenhout en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw receptie nog net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Kampenhout. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw receptie!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde recepties

Iedereen komt aan z’n trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een receptie een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte recepties in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals recepties tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.