• Fantastisch Receptie nabij Hoegaarden
  • Fantastisch Receptie nabij Hoegaarden
  • Fantastisch Receptie nabij Hoegaarden

Receptie Hoegaarden

Receptie Hoegaarden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor recepties bij Hoegaarden.

Op zoek naar een receptie in een lieflijke landelijke locatie bij Hoegaarden? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle recepties het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw receptie. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (recepties,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste recepties en andere feesten in Hoegaarden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw receptie net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Hoegaarden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw receptie!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde recepties

Jong en oud komen aan hun trekken op een receptie in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een receptie een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde recepties in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw receptie in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals recepties tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomreceptie’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hoegaarden is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.